Manevi Destek Dayanışma

          
Cinin İnsanla İrtibat Kurması

Cinin İnsanla İrtibat Kurması


Bismillahirrahmanirrahim

İnsanın Cinle İrtibat Kurması:

Bazı insanların cinlerle görüşüp onlardan yardım görmesi mümkündür. İnsanın merak duyduğu gizli haller onu şeytana yaklaştırıcı özellik taşır. Eğer ilim yoksa şeriat yoksa iş çığırından çıkar.

Şeytanın İnsanı Aldatması Çoktur:

Şeytanın insanı aldatma yolunun çeşidi çoktur. Farklı durum ve misyonda olan insanlara farklı şekillerde gelir. Şeytanın Allah cc Salih kulları üzerinde hiçbir saltanatı yoktur. Ayetle sabittir.

اِلَّا عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصٖينَ

“Ancak içlerinden ihlas ile seçilmiş has kulların müstesna” Sad: 83

bilinmelidir ki şeytan insanda çarpık durumların ve fikirlerin oluşması için vesvese verir. Kahinlik, gaybi bilgi, büyü ve farklı yasaklanan amellerle irtibatını yapar ve kişiyi saptırır.

Koruyan ve gözeten güç kudret sahibi olan Rabbımıza sığınırız.

وَمَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمٰنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَانًا فَهُوَ لَهُ قَرٖينٌ

“Kim, Rahman’ın Zikri’ni görmezlikten gelirse, biz onun başına bir şeytan sararız. Artık o, onun ayrılmaz dostudur.” Zuruf 36

Cinle İrtibat İçin Yapılan Yanlışlıklar:

Bazen halvet, riyazetle bazı kelimelerin tekrarlanmasıyla, farkında olmadan şeytanın oyununa düşülüyor, cinler insanların beden ve beyinsel fonksiyonlarına verdikleri zararlar bilinmektedir. Ayrıca dine verdikleri zararda büyüktür.

Cin Kimlerle İrtibat Kurar:

  • Psikolojik hastalıklardan dolayı iradesi zayıflayanlar,
  • Son derece az yemek yiyerek ve riyazet tarzı şeylerle beş duyu organını zayıflatanlar (görme, işitme gibi duyuları açlıktan çalışamıyor…)
  • Büyü yapılanlar (doğrudan hedef olarak adres gösterilenler),
  • Cinlere bilmeden zarar verenler (yılanı, baykuşu veya cinlerin dolaşmayı sevdiği gibi karanlık ve pis yerlerde dolaşan her hangi bir hayvanı öldürenler gibi.
  • Cinler, başka mahlukların içine girebilirler ve o mahluku öldürdüğünü zanneden kişi aslında bir cini öldürmüş olabilir. Ve o cinin akrabaları o kişiye musallat olabilirler. Hz. Aişe bir yılanı öldürdükten sonra gece rüyasında Cin taifesi tarafından mahkemede yargılanmış ve yılanı, içinde bir cin olduğunu bilmeden öldürdüğü için beraat etmiştir.)
  • Onlarla görüşme talebi için belli şartları yerine getirenler. (Bazı duaları okumak, onlarla fazlaca ilgilenmek

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi