Manevi Destek Dayanışma


            

Cinlerden Haber Almak


Bismillahirrahmanirrahim

Salim b. Abdullah Ra. Şöyle nakletmiştir; Ebu Musa Hz. Ömer Ra. dan haber alamamıştı. Karnında şeytan bulunan bir kadına gelip ondan haber istedi. Kadın Yemen’dedir nerede ise gelir çok geçmeden geldi.

İleriden haber veren yalan konuşur buna inanmak kişinin ibadetini kırk gün boyunca kabul edilmemesine sebep olur. İşin o andaki iç yüzünü ve geriye dönük bilgi almakta beis yoktur. Her zaman temkinli olunmalıdır.

Cinler birçok tarihi olay hakkında ayrıntılı bilgi vermişlerdir. İnsanın ileriye dönük düşündüğü yapmayı planladığı tüm hallerine vakıf olabilirsiniz. Bu ilerden haber vermek değildir.

Cinlerin Mümin olanları insanlardan bazılarının yanında onların kuran okumasını, amel ve ihlaslı olmalarını, onlarla ibadet etmelerini hoşlarına gider Allah’ın dini için karşılıksız yardımda bulunmayı severler.

Müminler birbirini tamamlayan tuğlalar gibidir. Müminler görünen ve görünmeyen varlıklardan Allah cc rızası için her zaman yardım alırlar. Biz ancak ona ibadet eder ve ancak ondan yardım dileriz. Şifayı veren odur. Hayra vesile olana ne mutlu.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi