Manevi Destek Dayanışma





Şeytanın İnsanla Savaşı

Şeytan insanın her bir işinde hazır bulunur, hanımlarıyla cima anında da hazır bulunur “kişi cima anında besmele çekmediği takdirde şeytan zekerine sarılır onunla birlikte cima eder.”

İnsanın doğumu ve ölümü esnasın dada hazırdır. Bir hadiste “çocuğun ağlaması şeytanın fitnesidir. ”Ebu Hureyre’ Ra.’den Rivayetle “Âdemoğullarının çocuklarından hiçbir çocuk yoktur ki, doğduğunda şeytan orada bulunmaya da çığlık atmasın. Attığı çığlıktan çocuğu korkutur ve çocuk ağlamaya başlar. Meryem oğlu İsa bundan istisna edilmiştir.

Şeytanın insana dokunuşu vardır. Onun dokunuşu insana kötülük yaptırır. Melekler dokunursa hayır işlerler, şeytanın dokunuşundan Rabbımınızın eksiksiz kelimelerine sığınırız. Şeytan insanın kanında dolaşır zekerde dolaşır, dübüründe yumurtlar.

Gece basınca çocuklarınızı sokaklarda bırakmayınız Allah’ın adıyla zikrederek kapılarınızı kapatınız. Şeytan Allah’ın adıyla kilitlenmiş hiçbir kilidi açamaz.

Evlerinizde kuş besleye bilirsiniz onlar şeytanları oyalar denilmektedir. Besmele çekmeden yatağa girmeyin. Şeytan uykuya yatan kimsenin başına üç düğün atar tabii ki bu hal abdestli yatmayan ayetel kürsiyi ve muavezeteyn okumayanlara arız olur. Okuyana şeytan yaraşmaz o kişinin yanında melekler onun için koruma yaparlar. Düğümler kişi uyandığında Allah’ı zikrederse, abdest alırsa ve namaza duruşa yönelirse düğümler çözülür. Yoksa Sabah namazına kalkamaz ve yorgun uykusunu alamayan biri olarak güne zararla kalkar.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi