Manevi Destek Dayanışma

 


Bağlama Büyüsünün Tedavisi

En iyi çözüm büyünün kendisini bulmaktır. Büyü bulunduktan sonra ilk önce bir Ayetel Kürsi ile büyü malzemesini beyninizle daire içine alın ve besmele çekerek büyüyü açın yazı olarak veya içinde nesneler varsa dağıtın ve yakın. Büyüyü yakma işinde kullanacağınız tası bir daha kullanılmadan atmalısınız. Yakılan büyü malzemesinden geri kalan küller sirkeli su ıslatılarak ayak basılmayan bir ağaç dibine dökülmelidir. 

Bundan sonraki aşama kuran tedavisidir. Çok önemli bir yeri vardır. Kur’an okumakla eşler arasındaki büyüyü rahatlıkla çözebiliriz. Bu tedavi için ayrıca aşağıda ki malzemeleri aktar (baharatçı)’dan temin etmeniz gerekmektedir:

Kullanılacak Malzemeler:

  1. Sidir Yaprağı
  2. 7 adet (Arabistan kirazı) Meyvesi
  3. En az 3 Farklı kaynaktan su
  4. Geniş su kabı

Hazırlanışı Ve Kullanılması:

  1. Sidir yeşil yaprağından, 7 adet (Arabistan kirazı) al bunları taşta veya demirle döv. Mikserle de öğüte bilirsiniz.
  2. Elde ettiğiniz malzemeyi büyük bir kaba koyun, içecek ve vücudunuzun umumuna yetecek ve gusledecek kadar da su ilave edin.
  3. Sağ elin avucunu içinde öğütülmüş Sidir (Arabistan Kirazı) yapraklarını önünüzde bulunan suya koyun.
  4. Okuma esnasında nefesinizin ve dudaklarınızın da suya temas etmesini sağlayın. Mümkünse tükürük de suya karışabilir.
  5. Hazırlanan bu suya isimlerin harf adetlerinin toplamı kadar (Örneğin: Ahmed ve Nurten eşlerin isimleri olsun bunların harf toplamı 11 yapar) Ayetel Kürsi, Kafirun, ihlas, Felak, Nas,  Araf suresindeki büyü ayeti 117-119, Yunus suresindeki büyü ayetleri 79-82, Taha suresindeki büyü ayetleri 65-69 okuyun.
  6. Okunan bu sudan eşler içmesi ve sonra da bu su ile gusül etmesi gerekir. Özellikle bu Tedavinin bir hafta devam etmesi daha etkili olur. İhlaslı ve niyeti güçlü olmalıdır. Eşlerin üzerlerinde  Allah’ın izniyle büyüden eser kalmayacaktır inş.

Konunun Videosunu İzleyin



Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi