Manevi Destek Dayanışma

 

Her Türlü Kısmetin Açılma Duası

Yine her gün Hangi hususta olursa olsun kısmeti bağlı olan kimse aşağıdaki münacatı Her gün 100 defa okuyup gönlünce dua ederse Allahu Teala kısa zamanda muradını versin.

“Allahümme Yâ Rabbi bicâhi sâhibi’l-vesileti Seyyidinâ ve Nebiyyina ve Habibinâ ve kurreti uyûnina ve nûr-i ebsarinâ Hâbibike Muhammedini’l-Mustafa ve Rasûlike’l-Murtazâ ve Nebiyyi-ke’l- Mücteba,havvil ahvalinâ ila ahseni’l-hâliyà Muhavvite’l-havli ve’l-ahvâl.”

Anlamı:

“Allah’ım Vesile sahibinin yüzü suyu hürmetine senden istiyorum, O bizim Efendimiz ve Peygamberimiz,0 gözlerimizin nurudur. O habibimiz Muhammed Mustafa’dır. Halimizi en güzele çevir. Ey hali ve durumu en güzele değiştiren Rabbim.”

Kısmetin açılmadığını düşünen kimseler için 41 gün her gün 7 defa suya İnşirah suresi okunup içilir ve elleri yüzleri yıkanır.

Evlilik – İş – Rızık – Her türlü kısmet için 40 gün okunan mucize dua aşağıda yazılı ayeti kerimeyi okumayı vird edinen ve buna (40) gün en az 500 defa okuyan kimseye bu müddet zarfında hayırlı bir talip çıkar.

Bu dua sadece evlilik kısmet için değil. İş arayanlar, hapisten kurtulmak isteyenler, davası olanlar. Yenemediği ve altından kalkamadığı bütün zor ve müşkül işler için istifade edilen bir can kurtarandır. Bu duayı günde (500) defa okuyamayan (111) defa okur ve (489) “Yâ Fettah” ismi şerifini zikir ederse cenab-ı Hakk’ın kapısından okuyanın eli boş dönmez.

Okunacak ayeti kerim ve dua:

“Alâllâhi tevekkelnâ, rabbenâftah beynenâ ve beyne kavminâ bil hakkı ve ente hayrul fâtihîn(fâtihîne).. Ya fettâhu iftah lenâ hayral babi bi câhi sâhibil vesileh.”

Biz yalnız Allah’a tevekkül ettik. Ey Rabbimiz! Bizimle kavmimiz arasında gerçekle hükmet. Çünkü sen hükmedenlerin en hayırlısısın.”

Her işin sonunun Hayırlısını isteme-hayırlı netice almak için Dua

Bu dua günlük her an okuyacağımız, yaşantımızda her işimizin hayırlı olması, her işimizin sonunun hayırlı olması, dünya ve ahiretimiz için kötü sonuçlardan korunmak için okuyacağımız bir duadır:

Duayı her gün dilimizden düşürmeyeceğimiz gibi, sabah akşamda en az 7 defa okuyalım

Okunacak Dua;

اللهم أحسن عاقبتنا في الأمور كلها وأجرنا من خزي الدنيا وعذاب الأخيرة

 

Allahümme ahsin akibetena fi’l-umûri küllihâ ve ecirnâ min hızyi’dünya ve azabi’l-âhireti.”

Allah’ım! Bütün işlerimizin sonucunu güzel eyle, dünyada rezil olmaktan ve ahiret azabından bizi koru. (Ahmet b. Hanbel, el- müsned 4/181)

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi