Manevi Destek Dayanışma

 

Günümüzde En Yaygın Büyü Türleri

Ak Büyü:

Ak Büyünün yapılış amacının şifa olduğunu söylemektedirler. Dini açıdan hiçbir sakıncasının da olmadığını ifade eden bu büyücüler piyasada mevcuttur. Ak Büyü ile uğraşan kişiler temiz ruhlu, iyi niyetli kişilerdir demektedirler.

Kara Büyü:

Kara büyünün yapılış amacı kötülüktür, zarar vermektir için yapılmaktadır.

Kırmızı büyü nedir?

Kırmızı Büyü olumsuz amaç ve niyetlerinden dolayı, uygulamaları ile kara büyünün bir çeşidi olup en tehlikeli büyü çeşitlerindendir.

Büyüden Beklenen Nedir:

Karı ile kocanın arasını açma, onları birbirine karşı kavgalı ve geçimsiz,  Eşlerin arasında soğukluk çıkararak ailenin dağılması sağlanır. Ticari antlaşmalara müdahale ederek durdurmak veya engellemek için büyü ile müdahele yapılır. Müşterinin iş yerinden kaçmasını sağlamak işlerin kesat gitmesini sağlamak için büyü yaparlar, Çok İstenen kızın soğutulması veya erkeğin kalbinin soğutulması için büyüye tevessül edenler vardır, Şeytanları kullanarak vücutta hastalık, Uzuvlarda ağrılar çıkarmak, Ellerin ve ayakların felç olmasını sağlamak, Cin musallat edilerek kadının çocuk doğurmasını engellemek ve çocuğun düşmesini sağlamak, Rahim kanserine yol açmak, Yüzde kızarıklık ve sivilce, vücutta kaşıntı yapmak için büyüye baş vuranlar vardır.
Görüldüğü gibi birçok art niyet ve çekememezlikle gelen hased yüklü bir hastalıklı yapı bu yapı düğümlere üfleyerek nesneler kullanarak cehennemde yerini almak için son sürat kötülük için çalışmaktadır. Allah müminleri bu gibilerin şerrinden muhafaza eylesin. Amin

Büyü Tazeleme Nedir:

Bazı büyülerin ömür boyu sürmesine karşılık, bazıları bir ay ya da bir yılda etkisini kaybetmektedir. Örneğin biber yakarak birinde arzu uyandırmak mümkün olabilir. Fakat bu geçici bir istektir. Bunun devam etmesi için bu büyüyü sürekli tekrarlamak gerekir. Buna karşılık kaşık büyüsünün etkisi ömür boyu devam eder. Domuz büyüsü bulunduğunda ve temizlendiğinde etkisini kaybeder. Bu tür büyülerin tekrarlanması halinde etkili olurlar. Yani büyüler ömür boyu ve kısa süreli olmak üzere ikiye gruba ayrılırlar.

Bağlama büyüsü ve diğer büyülerde, cin kullanılmadan yapılan büyülerde büyünün bulunup bozulması için yakılması ve üzerine tuzlu su dökülmesi, büyünün yakıldığı kabın bir daha kullanılmaması, büyünün tesirini ortadan kaldırır.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi