Manevi Destek Dayanışma

 

Kalbinizin Düzgün Çalışmadığını Gösteren 10 İşaret

Kola yayılan ağrı, Ağrı kalbimizden çıkıp sinirlerin birleştiği omuriliğe doğru yayılır. Beyniniz bocalar ve gerçekte öyle olmadığı halde kolunuzun fiziksel olarak ağrıdığını düşündürür.

Geçmeyen öksürük, inatçı öksürük pek çok sağlık sorununun belirtisi olabilir, kalp ve damar hastalıkların da bunlardan biridir,

Kulağına öyle gibi gelse de kalp yetmezliği kalbin tamamen durması anlamına gelmez

Solunum güçlüğü yada solunumun aniden durması, Ayak ve bacak veya bileklerde şişlik, Karaciğer bozukluğu, yüksek tansiyon, hamilelik, yüksek irtifa hastalığı, hatta uzun süreler hareketsiz oturmak. 

Birçok kalp hastasında iştah kaybı, mide bulantısı, yada bu iki durum birden görülür
Bu belirtilere genellikle karın ağrısı, mide ekşimesi yada şişkinlik hissi eşlik eder

Kalp krizinden sağ kurtulmanın düşük olması Baş dönmesi veya bayılma
Baş dönmesi yada kısa sürekli bilinç kaybı Kalp organlara ve dokulara kan pompalayamazsa, bu bölgeler ihtiyaç duydukları oksijeni alamazlar

60 yaş üzeri kişiler Efor esnasında yada sırtüstü uzanırken sıklıkla bayılan kişiler, Solgun veya mavimsi cilt. kan akışında kalp kaynaklı bir azalma vücudumuzda kan dolaşımını engelleyen herhangi bir durumdan kaynaklanan bilen şok. sakın paniğe kapılmayın. deride döküntü veya olağan dışı lekeler. egzama ve Zona hastalığının kalp rahatsızlığına yakalanma riskini artırdığını ortaya çıkartmıştır. kronik ya da aniden ortaya çıkan yorgunluk. terlemede artış. insanlar grip benzeri belirtiler Yaşar ciltleri soğuk ve nemli olur ve sıcaklık fiziksel ve efordan bağımsız terlerler sigara aşırı alkol tüketiminden kaçının. bahsettiğimiz belirtiler her kalp hastasında görülmeyebilir. tetikte olun ve Kendinize iyi bakın.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi