Manevi Destek Dayanışma

 

Muhabbet Duaları

Muhabbet İçin Okunacak Dualar

-*-

Evlilik hayatında bazen soğukluk, bazen küskünlük olabilir. Çiftler arasındaki zamanla yaşanan bu çözülmeler için muhabbeti artırmak bazen tek taraflı da olsa eşlerden birine düşebilir ve elinden geleni yaparlar.

Bunun için manevi sahada çözüm arayışları ile etkili uygulamalar yapmaya çalışırlar, bu çözümlerin başında muhabbet celbi gelir. 

Muhabbet İçin Yapılabilecekler

1- Bir kişiyi celp ve tesir etmek istersen abdest alıp tenha bir yere çekilip cin suresinin bir iki üç ve dördüncü ayetini 17 defa okuduktan sonra 

Resulullah (s.a.v.) efendimize yüz kere salavat getirin sonra

üç defa yasin-i şerif suresini okuyun sonra

üç defa ayetel kürsi okunur sonra

kırk defa tebbet sure-i şerif okunur ve en son olarak yedi defa

Fa’lem ennehü la ilahe illallhü ya rahmanü fettehızhü vekiylen ve kanallahü aliymen hakiymen. İnnallahü ala külli şey’in kadiyrun tevekkelü ya hüddamü hazihil asmaeşşeriyfete bi celbi ve ihdari fülanibni fülaneh

2- Karı koca arasındaki muhabbet için ve birbirlerini çok sevmeleri için Enfal Suresi’nin 62.ve 63.ayetleri okunur.

وَإِن يُرِيدُواْ أَن يَخْدَعُوكَ فَإِنَّ حَسْبَكَ اللّهُ هُوَ الَّذِيَ أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِينَ

“Ve in yurîdû en yahdeûke fe inne hasbekallâh(hasbekallâhu), huvellezî eyyedeke bi nasrihî ve bil mu’minîn(mu’minîne).”

وَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ لَوْ أَنفَقْتَ مَا فِي الأَرْضِ جَمِيعاً مَّا أَلَّفَتْ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَكِنَّ اللّهَ أَلَّفَ بَيْنَهُمْ إِنَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ

“Ve ellefe beyne kulûbihim, lev enfakte mâ fîl ardı cemîan mâ ellefte beyne kulûbihim ve lâkinnallâhe ellefe beynehum, innehu azîzun hakîm(hakîmun).”

3- Üç veya yedi gün muhabbet saatinde akgünlük tütsüleyerek 844 defa Nas Suresini oku ardından ekteki duayı okuyun,kısa zamanda etkisini görürsünüz…

4- 1001 Besmele çekilir son besmele okununca ismini muhabbeti arzu edilen kişinin nerede olursa olsun fark etmez adını anarak üflersiniz.

5- Her gün Kadın kocasının yumuşaması ve aralarının düzelmesi için 614 defa “Ya Halim Ya Şekur” okunur. Eğer Kadın huysuz ve geçimsiz ise Erkek “744 kere “Ya Muktedir” çekilir.

6- Her gün “Ya Selam, Ya Muktedir, Ya Vedud, Ya Fettah” esmaları düzenli bir şekilde çekilirse etkisi olacaktır.

Not: Abdestli olmalı, iki rekat namaz kılmalı ve gönülden pişmanlıklar ve hatalar itiraf edilerek tevbe edilmeli ve Allah CC ihlasla yönelmedir. Önemli olan kalbindeki taşıdığınız sevginin dil gelip istemesidir. Kalpler Allah cc kudret elindedir dilediği tarafa çevirir. Allah gönüllere sevgi ve muhabbet versin inş.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi