Manevi Destek Dayanışma

 

Şifacılık Ve Şifacı

Bismillahirrahmanirrahim

Şifacılık Ve Şifacı Kimliği

Sağlıklı Bedenin Tespiti:

Beden yapısının bir yerindeki rahatsızlığı hissetmek hastalığın göstergesi olduğu gibi, Bedenin bütününde Rahatlığı hissetmek vücudun sağlıklı olduğunu gösterir.

Duyu ve hissiyatlarımız aklı devreye sokarak vücudun enerjisini kontrol eder en ufak bir ağrıda akıl oraya odaklanır. Hissiyat o bölgede yoğunlaşır bu fonksiyonel olarak vücutta tanı konması gereken bir sağlık sorunudur. Vücutta bir rahatsızlık bulunmaz ise akıl ve ruh sağlıklı ve uyumlu bir çalışma sergiler.

Şifacılar Kadim Bilgileri iyi Bilmeli:

Şifacılar ruhda, bedende ve akıl sağlığındaki problemleri ve dahi rahatsızlıklara kadim şifacılık öğretileri ile çözüm bulur. Şifacı Akıl, ruh ve beden sağlığına yönelik negatif enerjinin açmış olduğu rahatsızlıkları, riyazat, Kuran, zikir, ibadet  ve görülmeyen ama hissedilebilen bir enerji ile müdahale eder. Bu müdahaleyi şifanın kaynağına sığınarak hastasına yardımcı olma niyetiyle yapar.

Şifacının Hastanın Durumunu Tespit Etmesi:

Şifacı bazen şifayı zamanın gerisinde bulur. Gerekli dokunuşları yaparak belirlediği seanslarla bugüne kadar getirir. İnsan bazen atamadığı korkularını, kalbinde sakladığı kin, nefreti ve sevgisini yaşadığı yerlerin ve olayların bütün kayıtlarını zihninde tutar. Bir bilgisayarın hard diskine atılmış bir dosya gibi.

Hasta Her şeyi Kayıt Eder:

Şifacılık ile uğraşan kişi bu atılmış dosyayı bulur içeriğini görür buradaki olumsuzlukları virüsleri bularak gerek direkt siler, gerekse başka programlar kullanarak sorunu çözmek için çalışır bazende antivirüs kullanarak onarma yolunu seçer. Her ihtimale karşı kısa zaman diliminde geri dönüşüm tarihi belirler ve bilgisayarı o tarihten başlatır vb. Bize düşen şey fazla yükü ve olumsuz Hatıraları bulup kişinin ruhsal yapısını bozan bu olumsuzluğu ortadan kaldırmaktır.

Doğa Şifacının Simya için Kullanacağı Varlıklarla Doludur:

Şifacılıkta  doğada ne varsa insan içindir ilkesini önde tutarak önemli olan insanın ihtiyacının ne olduğunu, çıkmazlarının nelerden kaynaklandığını ve bunların çözümlerinin neler olduğunu bulup kişiyi bu olumsuzluklardan kurtarmaktır.

Şifacılığın Bazı Özellikleri:

Zihinle kalp yine zihinle beden arasındaki yaşanan kopukluklar genelde ruhsal rahatsızlık olarak ortaya çıkar O zaman  şifacı iç ve dış verileri iyi toplaması gerekir.

Şifacı çok iyi bir dinleyici  olmalıdır. Tefekkür ve kainatı dinlemek. Dinlenme esnasında hastaya odaklanmasını bilmelidir. Hasta ile iletişim kurduğunda hasta beni anlıyor  hissine sahip olmalıdır. İşte o zaman anlatılan tüm bilgiler not alınmalı, hasta dinlenirken rahat edeceği bir ortam ve pozisyonda tutulmalı, konuşmasını sağlamalı arada bir yönlendirici ve tepki ölçme ve rahatladığı başlıkları görmek için sorular sorulmalıdır.

Bazen yazı ve görsel resimler kendisine gösterilir bunlara karşı tavrı izlenip not alınmalıdır. Genellikle bu gibi hastalarda çirkin ve korkunç yüzler ve şekiller gözünün önünde çokça geldiği için meydana gelecek tepkilere dikkat edilmesi gerekir.

Şifacılık ilmi insanın tanınması, bütün olan kainatın bir parçası olduğuna vakıf olup karşısındaki hastanın bu bütünün içinden kopuş nedeninin bulunması noktasına gelindiğinde Şifacı ancak hastasına yararlı olabilir.

Hasta genellikle sığınacak bir yer arar ve kendini oraya kapatıp güvende olduğunu zanneden bir kişiliğe dönüşür. Aslında onu buna zorlayan korkutan buraya itendir. 

Şifacı Kaynağı Bulmalı :

Şifacı şifanın kaynağını bütünü oluşturan ve ona bir yön verenin kim olduğunu bilmesi ile şifanın kaynağına ulaşmış olur. Ruhsal dengesi bozulanların ilerisine bakmaya gerek yoktur. Önemli olan geride yaşadıklarını ne olduğudur. Şu alemde her şeyin bir karşılığı vardır. Yapılanlar ne ise başa gelecekler de odur. Bunada katlanmak gerekecektir. İyiliğin karşılığı istifade edilecek bir güzellik olacaktır.

Şifacı Kendinin Ne Olduğunu iyi Bilmeli:

Şifacı kendi üstün meziyetlerinin varlığına kapılan değil, ona bu elbiseyi giydirip donatan onunla İnançlı bir şekilde durmasını sağlayana gönül verendir. Kainatın sahibine teslim olmakla her şey çözülür. Şifa kaynağı odur, gülmeyi nasip eden, iyiliği ve kötülüğü kulunun iradesine göre yaratan odur. Hastalıkları var edip şifasını da veren yine odur.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi