Manevi Destek Dayanışma

Sihrin Çeşitleri

 Sihir Neden Ve Nelerle Yapılır

1- Koğuculuk ve gizli şekilde aldatmak, müminleri birbirine düşürmek için sihir yapılır.

2- Kalpleri bağlamak, basireti bağlamak, insanları kendine güvendirmek için sihir yapılır.

3- Yemeklerin ve ilaçların özeliklerinden yararlanarak yapılan sihir,

4- Tılsımlarla sihir yapılır.

5- Cinlerle yapılan büyü ve sihirler,

6- Vehim sihri,

7- İllüzyonist sihir,

8- Keldanilerin, sihir kitaplarıyla yıldızlarla yapılan sihirler vardır.

Piyasadaki Büyücülere Dikkat:

Allah’a sığınan ve ona tevekkül edenler mahzun olmaz. Bir an gaflete düşüp sahtekar medyum adı altında  büyü yapanlar piyasada mevcuttur. Bunlar kendilerine gelen insanları elde ettikleri cinlerle tuzaklarına çekerek maneviyatıyla oynamaktadırlar şerrinden Allah muhafaza eylesin.

Büyü İçin İstenen Malzemeler:

Büyü yapmak için kadınlardan kendi hayız kanını getirmesini isteyen, sidiğini, külotu ve sutyeni isteyen çok hoca kılıklılar vardır. Bazen siyah keçi, siyah horoz gibi hayvanları şeytanın adına kurban için isterler bunlar bazen eşlerin bir araya gelmesi için bazen de ayrılmaları için bazı nesneleri kullanırlar.

Bir Büyü Hikayesi:

Tanıdığım bir kardeşimin başından gecen bir olay bir hocaya gitmiş hoca bunlar ancak bu dilden anlar demiş sen bana iki adet tahta kaşık getir. Kaşıklar gelince iç kısımlarına isimler yazılmış ters bir şekilde kaşıklar bağlanıp poşete sarılarak mezarlığın bir köşesine bırakmasını istenmiş.

Oda bırakmış ertesi gün ağrı ve sıkıntıları artmış bana geldi durumu anlattı. Kendisinin büyü ile muhatap olduğunu yaptığı şeyin büyü olduğunu söyledim. Sonuç mu hanımının geri gelmesini istiyordu ama olmadı boşandılar. Allah cc bizleri korusun inş.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi