Manevi Destek Dayanışma















Cinlerin Şekilleri Nasıldır

İnsanların çoğunda cinler hakkında hatalı düşünceler mevcut olup, cinlere bir takım şekiller biçerek işte cin böyledir, demektedirler. Gaybi bir varlık olan cinlerin görünmeyen bir yapıya sahip olmaları onların bir bedeninin olmayacağı anlamına gelmez.

İnsanların Cinlerin Suretleri Hakkında Yanlış Düşünceleri:

İnsanlar, cinleri çok çirkin, olağan üstü şekillere sahip varlıklar olarak düşünmektedirler. İnsanın vehim hayali ile oluşturduğu bir yapı var ortada. Unutulmamalıdır ki şeytan bir insana musallat olduğunda insanı korkutmak için çok çeşitli görüntüler verebilir veya çok korkunç şekillerde kendini gösterebilir. Bu durum insanlarda cinlerin şekilleri hakkında bir düşüncenin oluşmasına katkı sağlamış olabilir. Şeytanlaşmış olan yapı, Cinlerin aksine kötü görünüm ve surettedir .

Cinlerin İyi Olanlarının Suretleri Nasıldır:

Allah cc. İnsanlardaki ayrıntı, şekil ve keyfiyet dışında cinlerle aynı benzerlikler bulunmaktadır. Cinlerin başları büyükçedir, gözleri kavisli uzunca ceylan gözü gibi, Japonların gözlerine benzemektedir. Gözlerinin renkleri insanlar gibi çeşitlilik arz eder. Göz bebekleri yuvarlak olmayıp elips şeklindedir. Bazen göz bebekleri kırmızı görünebilir bunun sebebi enerjinin yoğunlaşması ile alakalıdır.

Kulaklarımız at ve kedi kulaklarına benzemektedir. Kulakları kıllarla kaplıdır. Müslüman cinler genellikle bir cismani şekle girmek istediklerinde tercih ettikleri kedi, At ve Aslan cismani yapılarıdır.

Burunları, tıpkı insanların ki gibi yüzlerinin tam ortasında bulunur uzun değil yuvarlaktır. Müslüman cinler sünnete uymak için sakal bırakırlar. Cinlerin saçları oldukça sık bazılarının ki ise seyrektir. İlerlemiş yaşı olan cinlerin saçları dökülür kel olurlar. Bayanların saçları epey uzundur. Hatta arkadan saçları yere sürünür. Bayan cinler  için saçlar kıymetli ve güzellik vesilesidir.

Cinlerin elleri insanların elleri gibidir kol ve tırnak farklılığı vardır. Kollar cinlerde daha uzun parmaklarda uzun olup uzun tırnaklara sahiptir. Ayaklar geniştir ve ayak parmakları kıllıdır. İnsanda ki gibi solunum sistemi ve kemik yapısı mevcuttur ve farklılık arz eder. Sindirim sistemleri mevcuttur insana nazaran farklı çalışır.

Cinlerin baş kısımlarında iki küçük boynuzları vardır. İblisin tayfasının boynuzları çokça büyüktür. İnsanların yaşlanması derilerinin kırışması gibi cinlerin derilerinde değişiklik olur. Genellikle derilerinin renkleri esmer olup mandanın cild rengi gibidir. Bazı cinlerin rengi de beyazdır. Mavi, Kırmızı ve değişiklerde olan renklerde olan cinlerde mevcuttur. Kırmızı tenli cinler ifrit cinsindendir.

İnsanların giyimleri gibi onlarında giyim tarzları vardır. Cinlerin sevdiği renkler genellikle kırmızı, mavi ve siyahtır. Cinlerin aslı ateşten yaratılmadır, insan gibi onlarda değişim geçirdiler.  

İnsanlar farklı boylarda oldukları gibi onlarda farklı uzunluklara sahiptirler. Lakin doğuşta uzun olup yaşlandıkça küçülürler genellikle 60-100 cm boylarında olurlar. Kılıktan kılığa geçme özellikleri olan cinler çok hızlı olduklarından vücut yapıları buna uygun bir yapı sergiler saniyede dünyanın bir ucundan diğer ucuna gidebilirler.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi