Manevi Destek Dayanışma
Büyü İnsanı Öldürür Mü


Büyünün Tehlikesi:

Büyü insan cismine etki ederek vehim ve hayal etkisi yapar. Bir takım psikolojik  bunalımlara yol açar. Hatta daha da ileri boyutlara giderek kişinin ruhsal sağlığının bozulmasıyla intiharla, cinnet geçirmesi sonucu ölümüne sebebiyet verebilir.

Kişinin ölümü üzerine yapılan büyüler de hayati tehlike ön plandadır. Musallat olan Cinler ve Şeytanlar büyü ile birlikte görevine başlamış olurlar.Cin kullanılarak yapılan büyüler tabii ki büyünün en tehlikelilerindendir. Görevli olan Cin musallat olmuş olduğu kişiyi felç edebilir veya kötü hastalıklardan bir tanesiyle vücudunda ölümüne sebebiyet verecek tahribatlar yapar.

Bunun gibi birçok insan var vücudunda cin musallatı ile yaşayıp ağrılar içerisinde kalan doktora gittiği halde bir tanı konulamayan veya bulunamayan sayılamayacak kadar çok insan var. Kişilerin çoğunu tedavi olamadan bu hastalıklardan kurtulamayıp vefat etmiştir. Musallat edilen cin kasten vücudu zorlayarak çıkması sonucunda da hasta ölebilir.

İmam Şafii (rahmetullahi aleyh) den anlatılan şu görüş de bu konu ile örtüşmektedir. “Büyü kişiyi hasta ve deli edebilir büyü yapmak suretiyle bir başkasının ölümüne sebep olana kısas gerekir. Onun da öldürülmesi gerekir büyü şeytan işidir.”  Büyü ve Din Dr. Selva Ali Selim 1. baskı sayfa 93



Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi