Manevi Destek Dayanışma

Büyümü var Cin mi var Tespiti



Bismillahirrahmanirrahim 


Büyü insanlığın cüzi iradesine vurulan bir pranga gibidir. Şehvet, ihtiras, hased ve kıskançlıkla düşülen fitnedir. Acaba bizi de çekemeyen birileri var mıdır? Bize de büyü yapılmış mıdır? Büyü etkili olmuş mu veya cin musallatımı var bunu ayırt etmek için ne yapmalıyız!


Büyülenmiş kişi genellikle belirli bazı başlıklardan şikayet eder. Şikayet ettiği bu şey ansızın oluşur. Birbirini seven iki insan evlilikle sevgililerini taçlandırırlar ve mutluluklarını katmerleştirmişlerdir. Fakat bir zaman sonra birdenbire eşler birbirlerinden nefret duymaya başlar. Bu nefretini açık ve net bir şekilde bir sebebide yoktur.


Büyü yemiş insanın bazen bir uzvu ansızın ağırır . Bazen cinsellikle alakalı bölgede hissizlik oluşur ve işlev yapamaz hale gelir. Kişi bundan hem ruhen hem de bedenen rahatsızlık duyar. Bu kişiye cin musallatı yapılarak büyü yapılmış ise yapılan büyü en tehlikeli ve zor büyüler arasında yer alır. Kendisine büyü yapılmamış ama cin musallatı yapılmış kişilerde iki özellik ön plana çıkar gelin bunlara bir bakalım.


Bu kişi herkesten uzaklaşıp uzlete çekilir yani “A” sosyal bir kişi olur ya da tam tersi argo tabirle kabak çekirdeği gibi açılır. Tam manasıyla sosyal bir insan oluverir fakat içeriye ilgisizliği dışarıya ilgisi çoğalsa da bu kişi hem içeriye hem de sosyal çevreye zarar veren bir kişi haline dönüşür. Bakınız bu kimsenin yüz hatları gerginleşir, şekil değiştirir aynı zamanda yüzünde kırmızılık veya silah siyahlık oluşur. Bu bazen tümüne, bazen de belirli kısımlarda oluşabilir.


Cin musallat olan kişi sık sık bunaltıcı, dehşete dürücü kabuslar ve karışık rüyalar görür. Örneğin yüksekten veya yüksek olmayan yatak gibi yerlerden düşer veya itilir. Gördüğü rüyalardan acı hisseder. Uyurken bu şahıstan genellikle tuhaf homurdanma ve hırıltılı sesler işitilir. Anlaşılmayan sözleri sık sık rüyasında, uykusunda tekrarlar.


Bu kişinin üzerinde cin veya büyü olduğunu tespit etmek için şunu yapmamız gerekiyor. Sağ elin avuç içerisine İbrahim suresi 42-52. ayetlerin arası, Müminun Suresi 97-118. ayetlerin arasını, Felak ve Nas surelerini okuyunuz.


Sağ elin ayasına okumaya başladınız ve okumayı devam ettirmiyorsa kişi cinni bir durum var. Kendi elinizin ayasına okuyabiliyorsanız cinni değildir. Ama okuma esnasında sadece daralma, terleme çoğalmışsa bu büyü olabilir. Eğer hem daralma hem de okuyamıyorsanız bu hem musallatlık hem de büyü var demektir.


Allah sağlık ve afiyet versin göremediğimiz düşmanların şerrinden tüm insanları özellikle müminleri rabbim korusun selam ve dua ile….  



Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi