Manevi Destek Dayanışma

Deniz Atı Büyüsü

Bir kardeşimiz hasta olan bir bayanın mide kanserinden dolayı midesinin alınması sonucunda kısa bir zaman sonra vefat ettiğini söyledi. Vefat eden hanımefendinin eşyalarını toplarlarken yatağının altında boynuna ip bağlanmış kurumuş bir deniz atı bulmuşlar ve bize bunun büyü olup olmadığını sordular.

Cevap olarak evet bu büyüdür. Allah yapana lanet etsin. Kadın bir şekilde ölümüne vesile olunacak büyü müdahalesine maruz bırakılmıştır. Tabiki Allah CC. müsaade ederse büyü kişiyi etkiler. Büyü hakkında bu bilinmelidir. Allah resulü ve zevcesi Aişe R. anha’da büyüden etkilenmişlerdir. 

Deniz atının Dişleri ve mideleri yoktur, yedikleri şeyler sindirim sisteminden hızlı bir şekilde geçmektedir. Ömürleri 4 veya 5 yıldır. Buda oluyor ki, büyüye maruz kalmış olan kişi 4 veya 5 yıl içinde hastalıktan ölür. Nasıl bir hastalıktan bahsediyoruz derseniz, hastanın midesi alınır, mide kanseri vb. hastalıklardan dolayı ölüm gerçekleşir. 

Bu gibi büyüler bulunduğunda çevrenizden yardım alabileceğiniz kişilerden yararlanın onların tecrübelerine müracaat ediniz. Allah kötü niyetli kimselere fırsat vermesin ve onların şerrinden de muhafaza eylesin inş.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski

Ziyaretçiler

Gayb Alemi